Hele bordet

Med vores buffeter får du lidt af hele paletten af alt det som vi synes er godt. Alt er lavet fra bunden med stor kærlighed og passion.​

Tapas som buffet.

Saltet laks med sesam, marinerede urter og limecreme.

Bagt kulmule med urtemayo samt syltede asparges.

Butterdej med fisk og skaldyrssalat.

Carpaccio af kalvefilet med citron, oliven olie, spæde salater samt oliven.

Ølpinde af krondyr.

Røget svinemørbrad med karse og peberrod hertil pesto.

Italiensk lufttørret okselår med syltede svampe.

Sticks af Hopballe Mølle kylling med chili og hvidløg hertil sommersalat.

Medaljons af krondyr på svampecreme hertil små stegte kartofler.

Chokolademousse med hindbær.

Rabarbertrifli.

Vaniljeis med jordbær.

Hertil brød samt smør.

Pris pr. kuvert kr. 295,00

Forretsbuffet.

Bagt havkat med frisk kål og citrusmayo.

Lynstegt tun med mango og soya.

Røget laks med dildcreme samt syltede løg.

Spegeskinke med grillede artiskokker og pesto.

Roulade af unghanebryst med svampe og urtemayo.

Pris pr. kuvert kr. 98,00


Buffet 1.

Barbecue sparreribs.

Helstegt kalvefilet.

Krydderstegt svinefilet.

Hertil:

Coleslaw, spæde salater med sommergrønt, tomatsalat med rødløg/basilikum og parmesan, salat af perlebyg med avokado og mild chili, flødekartofler, krydderkartofler samt whiskysauce.

Pris pr. kuvert kr. 168 ,00,

Buffet 2.

Lammeculotte marineret med creme fraiche, hvidløg og friske krydderurter.

Kryddermarineret flanksteaks.

Kalkunbryst stegt i bacon.

Hertil:

Broccolisalat med bacon, salat med bulgur, mix. Salat med div. Tilbehør, tzatziki, kartoffeltærte, kartofler stegt med timian og oliven olie samt svampe/ingefærsauce.

Pris pr. kuvert kr. 168,00

Buffet 3.

Helstegt oksefilet.

Bryst af Hopballe Mølle kylling farseret med krydderurter.

Krondyrkølle stegt med timian og hvidløg.

Hertil:

Salat af blommetomater og forårsløg samt parmesan, bagte svampe med krydderurter og hvidløg, rukolasalat med sommergrønt, æble/bladsellerisalat, urtekartofler, pestokartofler, samt portvinsurtesauce.

Pris pr. kuvert kr. 175,00

Dessertbord 1:

Brownies med frisk frugt.

Skildpadde is.

Jordbærkage med nougatglasur.

Panna cotta med bærkompot.

Pris pr. kuvert kr. 78,00

Dessertbord 2:

Tiramisu.

Isrand med chokolade hertil frisk frugt.

Pandekager med vaniljeis hertil orangesirup.

Pærekage med kanelsukker og creme fraiche.

Pris pr. kuvert. 78,00​

Koksusgaard | Kongshøjvej 32, 6950 Ringkøbing | Telefon 40 13 32 66 | E-mail: preben@koksusgaard.dk

​Kontakt mig angående allergener