Detaljer om produktet
Sæsonmenu (14. november til 20. december)
Koksusgaards signatursnacks
• Trøffeltoast med Gammel Knas fra Arla Unika
• Taskekrabbe med jordskokkepuré og dild
• Tatar på kammusling med syltet agurk og grillet smørcreme
Forret (Serveres færdiganrettet på tallerken til hver gæst. I skal selv hælde saucen over retten)
• Smørstegt Vesterhavs-mørksej med brunet blomkålscreme, crudité og syltede æbler i dild. Serveres med sauce nage med friske urter.
• Til forretten serveres hjemmebagt surdejsbrød og hjemmekærnet smør.
Hovedret (Serveres som varm buffet)
• Mør bøf af nakkefilet fra Bertels Gris med rosmarin og salvie
• Sprød kugle med rillette af andelår, serveret med kartoffelcreme
• Koksusgaards julesauce med portvin og kanel
• Græskarbygotto med syltet hokkaido og persillesalsa med græskarkerner
• Grillet rødbedesalat med fetacreme, syltede tyttebær og ristede kerner
• Grønkålssalat med jordskokkepuré, æbler og tranebær
Dessert (Kommer færdiganrettet til hver gæst)
• Koksusgaards jule-cheesecake med romsyltede kirsebær og pebernøddebund