Julens sæson menu

Der skal bestilles til minimum 10 personer og senest 4 dage før I ønsker menuen. Menuen skifter 1 gang. I kvartalet og tager udgangspunkt i sæsonen bedste råvarer som er i sæson. Pris fra 220 kr. pr kuvert.

220,00 kr.

Detaljer om produktet

Sæsonmenu (14. november til 20. december)

Koksusgaards signatursnacks
• Trøffeltoast med Gammel Knas fra Arla Unika
• Taskekrabbe med jordskokkepuré og dild
• Tatar på kammusling med syltet agurk og grillet smørcreme

Forret (Serveres færdiganrettet på tallerken til hver gæst. I skal selv hælde saucen over retten)
• Smørstegt Vesterhavs-mørksej med brunet blomkålscreme, crudité og syltede æbler i dild. Serveres med sauce nage med friske urter.
• Til forretten serveres hjemmebagt surdejsbrød og hjemmekærnet smør.

Hovedret (Serveres som varm buffet)
• Mør bøf af nakkefilet fra Bertels Gris med rosmarin og salvie
• Sprød kugle med rillette af andelår, serveret med kartoffelcreme
• Koksusgaards julesauce med portvin og kanel
• Græskarbygotto med syltet hokkaido og persillesalsa med græskarkerner
• Grillet rødbedesalat med fetacreme, syltede tyttebær og ristede kerner
• Grønkålssalat med jordskokkepuré, æbler og tranebær

Dessert (Kommer færdiganrettet til hver gæst)
• Koksusgaards jule-cheesecake med romsyltede kirsebær og pebernøddebund

'

Varen er nu lagt i kurven

Shop videre Til kurven