Detaljer om produktet
En fantastisk brunch for dem der virkelig sætter pris på en lækker menu imellem morgenmad og frokost, om det er til barnedåb eller fødselsdag eller bare fordi. Igen tager vi udgangspunkt i de bedste råvarer fra Vestjylland og alt er laver med respekt for håndværket og faget.
Menuen lyder
- Mangoskyr fra Thise med Koksusgaards granola med chokolade og modnet melon
- Egen koldrøget laks med urtemayonnaise og hytteost
- Smør-blinis med creme fraiche og rillette på taskekrabbe
- Egen røget krondyr serveret med basilikumpesto
- Koksusgaards spegepølse med peberrodscreme
- Avokadosalat med let bagte tomater og frisk burrataost
- Hjemmerørt friskostcreme med urter
- Udvalg af de bedste oste fra Thise Mejeri med løgkompot og hybenmarmelade
- Koksusgaards ristede brunchpølser
- Lun Koksusgaards leverpostej med ristede svampe og tørsaltet bacon
- Røræg med creme fraiche og sprød tørsaltet bacon
- Klassisk fransk croque monsieur toast med urteskinke og vesterhavsost (varmes igen ved 180 grader i 8-10 min)
- Egen belgiske vafler serveres med solbærkompot og chokolademousse (vaffel varmes igen ved 160 grader i 5 min)
- Koksusgaards egen kærnede smør med smag af kærnemælk og brunet smør
- Oldtidsrugbrød fra Ejvinds bageri
- Egen grove surdejsboller