Vi leverer en menu skræddersyet efter årstidens bedste råvarer fra Vestjylland. Du kan selv vælge hvor mange retter du ønsker. Der er færdiganrettet forret og dessert på tallerken og hovedretsbuffet med minimal forberedelse for dig. Du får ikke bare mad på tallerkenen, men en madoplevelse, der kan huskes længe efter. Få følelsen fra restauranten hjem til dig selv næste gang, du skal holde fest.
Bestil i dag og få leveret, når du er klar til at forkæle dine gæster.
Vores sæsonmenu skifter hver tredje måned. Vi bruger altid det, der smager bedst lige nu – om det er sommerens friske grøntsager eller vinterens fyldige smage, så er maden lavet fra bunden med udgangspunktet i de bedste smage fra Vestjylland.
Når du bestiller menuen, laver vi maden klar, anrettet lige til servering. Kødet til hovedretten serveres varmt og klar til at blive skåret ved bordet, så vi bevarer kødets saft og kraft. Alt er klar, så du kan fokusere på at nyde både mad og selskab uden besvær.
Ønsker du at forkæle dine gæster ekstra? Så har vi Koksusgaards signatursnacks som starter festen med manér.
Koksusgaards signatursnacks
• Trøffeltoast med Gammel Knas fra Arla Unika
• Taskekrabbe med jordskokkepuré og dild
• Tatar på kammusling med syltet agurk og grillet smørcreme
Forret
Kommer færdig anrettet på tallerken til hver gæst – I skal selv hælde sauce på retten.
Hovedret
Laves som buffet – varm og klar til servering. OBS! I skal selv skære kødet i skiver
• Rosastegt dansk kalvefilet med masser af timian og hvidløg
• Små stegte kartofler vendt i smør og purløg
• Kraftig rødvinssauce med friskhakket skalotteløg og ribs
• Bagte gulerødder med basilikumpesto, ristede kerner og parmesanchips (varm)
• Salat på grillet squash, serveret med urte-vinaigrette og sprøde salater
• Grillet blommesalat med yoghurtdressing, ristede kikærter og syltede perleløg
• Små tærter med variation af blomkål, ristede hasselnødder og estragon (kold)
Dessert
Kommer færdig anrettet til hver gæst – I skal selv komme is på desserten
• Koksusgaards udgave af rødgrød med vanilje-pannacotta, kompot af røde bær, hvid chokolademousse og solbærsorbet.
Menuen skal bestilles til minimum 10 personer og senest 4 dage før den ønskede dato
Priser:
- Hovedret alene 220 kr.
- Forret 110 kr.
- Dessert 95 kr.
- 3-retter 385 kr.
- Signatur snacks 135 kr.
Følger du os på Facebook eller Instagram? Vi laver ofte gode Ja-tak tilbud på Facebook som du ikke vil gå glip af.
Du kan også holde øje med SoMe for de nyeste menuer og tiltag fra vores side.
Har I særlige ønsker eller krav, kan vi selvfølgelig også tage højde for det. Kontakt os endelig, hvis I vil vide mere.