Sæson menu

Der skal bestilles til minimum 10 personer og senest 4 dage før ønsket menu. Menuen skifter 1 gang. I kvartalet og tager udgangspunkt i sæsonen bedste råvarer som er i sæson. Pris fra 220 kr. pr kuvert.

220,00 kr.

Detaljer om produktet

Sæsonmenu (t.o.m. 14. november 2025)

Koksusgaards signatursnacks
• Trøffeltoast med Gammel Knas fra Arla Unika
• Taskekrabbe med jordskokkepuré og dild
• Tatar på kammusling med syltet agurk og grillet smørcreme

Forret
Kommer færdig anrettet på tallerken til hver gæst – I skal selv hælde sauce på retten.
Ballotine af Hopballe Mølle-kylling med urtesoufflé, serveret med majscreme og friske majs i cognac samt syltede bøgehatte og crudité på radiser og sesamknækbrød. Toppes med sprøde urter og cremet kyllingesauce.
Der serveres eget surdejsbrød samt hjemmekærnet smør til forretten.

Hovedret
Laves som buffet – varm og klar til servering. OBS! I skal selv skære kødet i skiver

• Rosastegt dansk kalvefilet med masser af timian og hvidløg
• Små stegte kartofler vendt i smør og purløg
• Kraftig rødvinssauce med friskhakket skalotteløg og ribs
• Bagte gulerødder med basilikumpesto, ristede kerner og parmesanchips (varm)
• Salat på grillet squash, serveret med urte-vinaigrette og sprøde salater
• Grillet blommesalat med yoghurtdressing, ristede kikærter og syltede perleløg
• Små tærter med variation af blomkål, ristede hasselnødder og estragon (kold)

Dessert
Kommer færdig anrettet til hver gæst – I skal selv komme is på desserten

• Koksusgaards udgave af rødgrød med vanilje-pannacotta, kompot af røde bær, hvid chokolademousse og solbærsorbet.

'

Varen er nu lagt i kurven

Shop videre Til kurven