Detaljer om produktet
Sæsonmenu (t.o.m. 14. november 2025)
Koksusgaards signatursnacks
• Trøffeltoast med Gammel Knas fra Arla Unika
• Taskekrabbe med jordskokkepuré og dild
• Tatar på kammusling med syltet agurk og grillet smørcreme
Forret
Kommer færdig anrettet på tallerken til hver gæst – I skal selv hælde sauce på retten.
Ballotine af Hopballe Mølle-kylling med urtesoufflé, serveret med majscreme og friske majs i cognac samt syltede bøgehatte og crudité på radiser og sesamknækbrød. Toppes med sprøde urter og cremet kyllingesauce.
Der serveres eget surdejsbrød samt hjemmekærnet smør til forretten.
Hovedret
Laves som buffet – varm og klar til servering. OBS! I skal selv skære kødet i skiver
• Rosastegt dansk kalvefilet med masser af timian og hvidløg
• Små stegte kartofler vendt i smør og purløg
• Kraftig rødvinssauce med friskhakket skalotteløg og ribs
• Bagte gulerødder med basilikumpesto, ristede kerner og parmesanchips (varm)
• Salat på grillet squash, serveret med urte-vinaigrette og sprøde salater
• Grillet blommesalat med yoghurtdressing, ristede kikærter og syltede perleløg
• Små tærter med variation af blomkål, ristede hasselnødder og estragon (kold)
Dessert
Kommer færdig anrettet til hver gæst – I skal selv komme is på desserten
• Koksusgaards udgave af rødgrød med vanilje-pannacotta, kompot af røde bær, hvid chokolademousse og solbærsorbet.